Oplegmatras Comfort – 180 x 200

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044153 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Comfort

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er menig voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt natheid en vuil op.

Materiaal
Dit oplegmatras heeft een vulling van polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras tevens anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, nattigheid en bacteriën in woning kunnen longinfecties bijv. astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook bruikbaar voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van microvezel. Dit equipage zorgt ervoor dat het oplegmatras gezellig soepel om je heen valt en prettig luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je rechtmatigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras gebracht in een luxe bewaartas.

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

550 gr/m²

Tijk wasbaar

Ja

EAN

8719909044153