Oplegmatras Comfort – 180 x 220

52,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044160 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Comfort

Veel gegadigden besluiten er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, omdat er menig voordelen aan zitten. Zo heb je additionele comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt natheid en vuil op.

Materiaal
Dit oplegmatras heeft een vulling van polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras tevens anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties bijv. astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras mede betrouwbaar voor gegadigden met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van microvezel. Dit materiaal waakt ervoor dat het oplegmatras lekker soepel om je heen valt en kostelijk luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je verdiende nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een luxe bewaartas.

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

550 gr/m²

Tijk wasbaar

Ja

EAN

8719909044160

Denk ook aan...