Oplegmatras Comfort – 80 x 200

14,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044115 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Comfort

Veel volk bepalen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je extra luxe waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt natheid en vuil op.

Materiaal
Dit oplegmatras heeft een vulling van polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, nattigheid en bacteriën in huis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras bovendien goed voor gegadigden met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het oplegmatras prettig soepel om je heen valt en kostelijk luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je rechtmatigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras gebracht in een prachtig bewaartas.

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

550 gr/m²

Tijk wasbaar

Ja

EAN

8719909044115