Oplegmatras Comfort – 90 x 200

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044122
Beschrijving

Oplegmatras Comfort

Veel mensen selecteren er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er vele voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Materiaal
Dit oplegmatras heeft een vulling van polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in woonruimte kunnen longinfecties bijvoorbeeld astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook bruikbaar voor gegadigden met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is ontworpen van microvezel. Dit equipage zorgt ervoor dat het oplegmatras prettig soepel om je heen valt en kostelijk luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je gerechtvaardigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras overgedragen in een prachtige bewaartas.

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

550 gr/m²

Tijk wasbaar

Ja

EAN

8719909044122

Denk ook aan...

-72%
24,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-45%
-27%
269,00

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken