Oplegmatras Medisch Gel – 180 x 200

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909018161
Beschrijving

Oplegmatras Medisch Gel

Veel publiek selecteren er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je aanvullende comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Dit oplegmatras biedt hetzelfde comfort als een topper; maar is de helft van de prijs! 

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 500 gr/m² gelvezels. Daarnaast is dit oplegmatras bovendien anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, natheid en bacteriën in woning kunnen longinfecties bijv. astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook juist voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gecreëerd van polyester. Polyester voelt lekker zacht en soepel aan. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je gerechtvaardigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een prachtige bewaartas.

Presence
Presence is inderdaad een prachtig handelsnaam. Het merk creëert hoge kwaliteit voor een brave koopsom. Zo kan iedereen, met een enorme of bondige portefeuille, heerlijk genieten van zacht en grondig beddengoed. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Gelvezels

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909018161