Oplegmatras Medisch Gel – 180 x 220

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909018178 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Medisch Gel

Veel mensen vaststellen er actueel voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je extra luxe waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt natheid en vuil op.

Dit oplegmatras biedt hetzelfde comfort als een topper; maar is de helft van de prijs! 

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 500 gr/m² gelvezels. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in woning kunnen longinfecties bijvoorbeeld astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras tevens juist voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is ontworpen van polyester. Polyester voelt lekker zacht en soepel aan. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je rechtmatigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras bezorgd in een luxueuze bewaartas.

Presence
Presence is daadwerkelijk een luxueus merk. Het merknaam creëert hoge kwaliteit voor een eerlijke koopprijs. Zo kan eenieder, met een enorme of kleine portemonnee, gezellig genieten van zacht en behoorlijk beddengoed. Daarnaast is Presence exclusief bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Gelvezels

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909018178