Oplegmatras Medisch Gel – 180 x 220

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909018178 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Medisch Gel

Veel volk besluiten er hedendaags voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er menig voordelen aan zitten. Zo heb je aanvullende comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt nattigheid en vuil op.

Dit oplegmatras biedt hetzelfde luxe als een topper; maar is de helft van de prijs! 

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 500 gr/m² gelvezels. Daarnaast is dit oplegmatras tevens anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties onder andere astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras bovendien betrouwbaar voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gefabriceerd van polyester. Polyester voelt heerlijk zacht en soepel aan. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je verdiende nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras bezorgd in een prachtig bewaartas.

Presence
Presence is daadwerkelijk een briljante merk. Het handelsnaam produceert hoge kwaliteit voor een brave koopsom. Zo kan iedereen, met een enorme of bondige portemonnee, lekker genieten van zacht en stevig beddengoed. Daarnaast is Presence exclusief bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Gelvezels

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909018178

Denk ook aan...

-25%
-17%