Oplegmatras Medisch Gel – 80 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909018123 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Medisch Gel

Veel mensen kiezen er momenteel voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je aanvullende comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Dit oplegmatras biedt hetzelfde comfort als een topper; maar is de helft van de prijs! 

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 500 gr/m² gelvezels. Daarnaast is dit oplegmatras tevens anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, nattigheid en bacteriën in woonhuis kunnen longinfecties bijvoorbeeld astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook bruikbaar voor gegadigden met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gecreëerd van polyester. Polyester voelt gemoedelijk zacht en soepel aan. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je verdiende nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras bezorgd in een luxe bewaartas.

Presence
Presence is daadwerkelijk een luxe merk. Het merk creëert hoge niveau voor een eerlijke prijs. Zo kan elk, met een enorme of bondige portemonnee, comfortabel genieten van zacht en grondig beddengoed. Daarnaast is Presence uitsluitend bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Gelvezels

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909018123