Oplegmatras Medisch Gel – 90 x 200

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909018130
Beschrijving

Oplegmatras Medisch Gel

Veel publiek kiezen er momenteel voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt natheid en vuil op.

Dit oplegmatras biedt hetzelfde comfort als een topper; maar is de helft van de prijs! 

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 500 gr/m² gelvezels. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, nattigheid en bacteriën in woning kunnen longinfecties onder andere astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook bekwaam voor volk met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gefabriceerd van polyester. Polyester voelt kostelijk zacht en soepel aan. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras gebracht in een comfort bewaartas.

Presence
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit voor een getrouwe prijs. Zo kan eenieder, met een grote of bondige geldbeurs, lekker genieten van zacht en grondig beddengoed. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Gelvezels

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909018130

Denk ook aan...

-54%
-25%
749,00

7 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-50%
19,99

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-40%
29,99

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen