Oplegmatras – Waterproof – 90 x 200

89,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909031177 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras – Waterproof

Veel volk kiezen er tegenwoordig voor om een topper aan te schaffen, doordat er menig voordelen aan zitten. Zo heb je additionele comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Deze fijne waterdichte matrasbeschermer is een uitkomst als je te maken hebt met incontinentie, bedplassen en nachtzweten.

Tijk
Deze tijk is gefabriceerd van 100% polyester. Deze stof is verkoelend tijdens de warme nachten! Ideaal voor eenieder die het ’s nachts zwoel heeft. Deze tijk is sterk en vooral duurzaam! Daarnaast is het materiaal anti- bacterieel en anti- allergisch. 

Kern
De kern van het topmatras is gevuld met 100% polyester holle vezel. De vezelvulling biedt optimaal luxe met de functionele eigenschappen van synthetisch materiaal: keurige vochtregulatie!. De tijk is gefinaliseerd met een gunstig PU laminering, wat er voor waakt dat jouw matras beschut blijft tegen ongewenst vocht.

Presence
Presence is effectief een luxueus merk. Het merk creëert hoge kaliber voor een brave prijs. Zo kan iedereen, met een flinke of korte portemonnee, aangenaam genieten van zacht en behoorlijk beddengoed. Daarnaast is Presence exclusief bij Dekbed-Discounter te vinden! 

Extra informatie
Merk

EAN

8719909031177