Paradijsvogelplant ‘Strelitzia Nicolai’

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666816710 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Paradijsvogelplant ‘Strelitzia Nicolai’

Je eigen urban rimboe thuis in je woonkamer? Dat kan! Deze ‘Strelitzia Nicolai’ staat vooraan in de rij als het neerkomt op een urban oerwoud. Door zijn prachtige forse en diepgroene bladeren is deze Paradijsvogelplant een kamerplant om over op te scheppen. Hij heeft een echt koninklijk uiterlijk. 

Standplaats
De Strelitzia staat met alle plezier op een aangename lichte plek met veel zon. Hier kapitaal: hoe lichter, hoe beter. Vlak naast het raam voelt hij zich dan ook het belangrijkste thuis. 

Water geven
Omdat deze groene topper een echte zonaanbidder is lust hij hierom een enorme slok water. Geef deze kamerplant ca. 1 keer per week water en zorg dat de grond vochtig blijft. Laat de wortels niet permanent in het water staan. 

Herkomst & Informatie
De Paradijsvogelplant ‘Strelitzia Nicolai’ vindt haar oorsprong in het tropische Zuid-Afrika. De tropen worden door menig mede wel hét paradijs zogenoemd, daar heeft hij dan ook zijn bijnaam aan te danken. In de natuur kan een Strelitzia wel tot tien meter hoog worden. Maar geen zorgen: dat zal bij deze kamerplant niet gebeuren.

Optioneel met duurzame vervaardigde siermand
Direct een uitstekende thuisbasis voor je gloednieuwe groene vriend? Bestel dan eenvoudig een siermand van Terima Kasih mee. Deze siermanden zijn duurzaam en op een verantwoorde methode gecreëerd. Je scoort niet alleen een mooi item die in ieder huishouden hoort bij, maar steunt hiermee ook de lokale inwoners van Indonesië. Meer informatie: https://www.terima-kasih.nl/zeegras

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende artikelen
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet soms
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Lichte plaats

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666816710