Peperomia Raindrop ‘Peperomia polybotrya’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. 14,99

12,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666812637 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Peperomia Raindrop ‘Peperomia polybotrya’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. veertien,99

Peperomia, tevens wel de Raindrop genoemd komt oorspronkelijk uit het Amazonegebied. De naam Raindrop heeft hij gekregen door zijn forse druppelachtige blad bouw. Daarnaast lijkt hij sprekend op de Pilea Pannekoekplant, maar de Raindrop heeft vollere en grotere bladeren. Het is een makkelijk en sterke kamerplant en heeft daarnaast hele goede eigenschappen. Hij heeft immers een hoge luchtzuiverende functie en functioneert als een authentieke luchtverfrisser. Hij maakt de lucht gezonder door CO² om te zetten in zuurstof. Ideaal voor op je slaapkamer en werkplek!

Verzorging
De Peperomia hecht niet vaak waarde aan zijn standplaats. De plant kan zonlicht verdragen, maar kan tevens goed op een donkere plek staan. Hij is oersterk en wordt daarom ook wel op plekken gezet waar wat minder verzorging mogelijk is. Veel zorgt vraagt de Peperomia niet. De Peperomia houdt niet zo van vochtige voeten, let er dus op dat je niet te veel water geeft. In de zomer is 1 keer per week voldoende, in de winter eens per twee weken.

Sierpot
Met gratis basic sierpot in de karakter wit, zwart of grijs. Wil je liever een wat comfort sierpot, koop dan voor 4 euro additionele voor de sierpot leaf of dot.

Een veilige vakantie meteen vanaf de teler
Al onze planten worden direct vanuit onze tuiniers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met genoeg zorgvuldigheid verpakt. We willen rustiek niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschermd op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende betrouwbaar voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is juist voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding eenvoudig mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Highlights
– Levering op afmeting; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
– Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
– Levering op de Waddeneilanden is helaas niet misschien
– Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 20 – 30 cm
– De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw / zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666812637