Philodendron ‘Fun Bun’

42,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666824555 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Philodendron ‘Fun Bun’

De Philodendron Fun Bun mag afgeschermd niet ontbreken in het interieur van jouw woning. Deze unieke plant komt uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. Deze plant trekt overduidelijk de aandacht, waar hij ook staat.

Standplaats
De Philodendron is de mooie plant voor slaapkamers, badkamers, woonkamers en plaatsen die minder licht ontvangen. De plant houdt immers van halfschaduw of een lichte plaats maar niet van direct zonlicht. Hij is eenvoudig te onderhouden maar wel een langzame groeier. Maak je dus geen zorgen als het lang duurt voordat je nieuwe bladeren ziet, dat hoort zo.

Water geven
Houd de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig bondige hoeveelheden water te geven. Geef eens per week voeding in de groei periode, in de winter kan de frequentie naar beneden. Tip: steek 4-5 dagen na een waterbeurt je vinger in de aarde en voel hoe vochtig de grond nog is. Voelt hij droog aan, dan kan de volgende waterbeurt wat meer water gegeven worden dan de vorige keer. Is de grond nog steeds vochtig na meer dan een week, dan mag de volgende keer wat minder gegeven worden. Zo kun je reguleren hoeveel water er eens in de week gegeven kan worden.

Herkomst & informatie
De Philodendrons komen oorspronkelijk uit het tropisch regenwoud van Paraguay en Brazilië. Daar groeien wel 275 soorten Philodendrons die misschien tot wel twintig meter hoog kunnen klimmen. Een twintig meter lange plant thuis, is eventueel een beetje teveel van het bevredigende. Deze kleinere versies zullen een stuk leuker bekwaam zijn.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier items in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige vakantie ogenblikkelijk vanaf de teler
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker afgezonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus handig te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja, niet eetbaar

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666824555

Denk ook aan...

-40%
89,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-18%
179,00

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen