Philodendron ‘Xanadu’

72,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666813153 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Philodendron ‘Xanadu’

Philodendron Xanadu is uitmuntend voor jou als je op zoek bent naar een forse kamerplant die makkelijk is in het onderhoud. Philodendron Xanadu wordt elk jaar mooier. De bladeren krijgen hoe ouder ze worden diepere inkepingen, en als je ‘m maximaal voedt dan blijven er maar kersverse stengels met gloednieuwe bladeren komen. 

Standplaats
Als het om licht gaat is de Philodendron niet de moeilijkste. De plant staat het liefst half in de zon en half in de schaduw. Van onmiddelijk zonlicht wordt de Philodendron alleen niet zo gelukkig, doordien hij van oorsprong gewend is om beneden andere enorme giganten te groeien.

Water geven
Het geven van water is heel erg belangrijk. Zorg dat deze echte jungle kamerplant ten allen tijde een licht natte grond heeft.

Herkomst & info
De Philodendron komt net als vele andere species van deze familie uit de jungles van Zuid-Amerika. Sommige soorten klimmen, waar andere soorten weer forse bladeren krijgen op de bodem van de tropische bossen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker!
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze telers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid ingepakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend zeker op reis.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde methode producten in Indonesië te produceren. Met de aanschaf van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie. 

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding simpelweg mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666813153