Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet – 140 x 180

109,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351688 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en zorgt voor een strakke uitstraling in je woning. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de volle controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele laag bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte binnen houden, of in de zomer geschikt buiten! 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien het plisségordijn in diverse kleuren verkrijgbaar is! Door het trendy design van het gordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is genoeglijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt volmaakt geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn handig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439351688