Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet – 140 x 220

134,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351763 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan tevens niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en waakt voor een strakke uitstraling in je woning. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als onder naar boven trabsporteren. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je beslotenheid. 

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele gunstig bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte thuis houden, of in de zomer juist buiten! 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant omdat het plisségordijn in kleur varianten verkrijgbaar is! Door het moderne ontwerp van het gordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn praktisch in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439351763