Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet – 200 x 220

174,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351794 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een doorschijnende stof en zorgt voor een gespannen virtuositeit in je woonhuis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele gunstig bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte thuis houden, of in de zomer juist buiten! 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning in een handomdraai een gloednieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig omdat het plisségordijn in uiteenlopende kleuren leverbaar is! Door het moderne vormgeving van het gordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol overgedragen met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het plisségordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het item wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439351794