Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Licht Grijs – 120 x 180

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351831 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Licht Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en waakt voor een strakke look in je woning. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele voordelig bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte in huis houden, of in de zomer juist buiten! 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral amusant doordien het plisségordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van het gordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt honderd procent geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het plisségordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439351831