Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Licht Grijs

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351886 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend Dupli – Top Down Bottom Up – Licht Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en zorgt voor een krappe uitstraling in je woonruimte. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven overplaatsen. Zo heb je de volle controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele goedkoop bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte in huis houden, of in de zomer betrouwbaar buiten! 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een fonkelnieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk omdat het plisségordijn in kleur varianten verkrijgbaar is! Door het trendy ontwerp van het gordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt ideaal geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het plisségordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt bezorgd inbegrepen kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439351886