Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 120 x 180

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303076 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en zorgt voor een strakke uitstraling in je woonhuis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als onder naar boven overplaatsen. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning voor je het weet een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het plisségordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het hippe design van het gordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439303076