Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 120 x 180

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303076 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en zorgt voor een strakke virtuositeit in je huis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als onder naar boven verplaatsen. Zo heb je de volle controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat het plisségordijn in kleurvariaties beschikbaar is! Door het moderne ontwerp van het gordijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is handig te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt ideaal bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439303076