Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 120 x 220

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319886 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en waakt voor een strakke virtuositeit in je huis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven overplaatsen. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning voor je er erg in hebt een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat het plisségordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het trendy vormgeving van het gordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319886