Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 120 x 220

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319886 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een doorzichtige stof en waakt voor een strakke virtuositeit in je huis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de complete controle over de gewenste lichtinval én je beslotenheid. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woonhuis voor je het weet een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral enig doordat het plisségordijn in diverse kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze design van het gordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319886