Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 160 x 220

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319909 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en zorgt voor een krappe look in je huis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als beneden naar boven trabsporteren. Zo heb je de complete controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral beweegelijk doordien het plisségordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het modieuze ontwerp van het gordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319909