Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 180 x 220

109,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319916 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan tevens niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en waakt voor een krappe uitstraling in je woning. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven overplaatsen. Zo heb je de complete controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat het plisségordijn in meerdere kleuren voorradig is! Door het moderne design van het gordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is doodeenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het item wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319916