Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 180 x 220

109,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319916 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een doorschijnende stof en zorgt voor een strakke uitstraling in je woonruimte. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de volle controle over de gewenste lichtinval én je beslotenheid. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral amusant doordat het plisségordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het nieuwerwetse pasvorm van het gordijn heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het plisségordijn gemakkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt gebracht inbegrepen kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319916