Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs – 80 x 220

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319862 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Grijs

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en zorgt voor een strakke look in je woonhuis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven verleggen. Zo heb je de volle controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woonhuis voor je het weet een fonkelnieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het plisségordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van het gordijn heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is simpel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het plisségordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319862