Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit – 100 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439301133 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een doorschijnende stof en zorgt voor een krappe uitstraling in je woonhuis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als onder naar boven overplaatsen. Zo heb je de complete controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning voor je het weet een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat het plisségordijn in meerdere kleuren voorradig is! Door het moderne vormgeving van het gordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volmaakt geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439301133

Denk ook aan...