Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit – 100 x 220

74,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319787 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan bovendien niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en waakt voor een strakke look in je huis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woonhuis voor je het weet een gloednieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral enig doordien het plisségordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse vormgeving van het gordijn heb je hier meerdere jaren lang lol van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319787