Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit – 200 x 220

119,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319831 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een doorschijnende stof en waakt voor een strakke uitstraling in je huis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de complete controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woonhuis voor je er erg in hebt een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien het plisségordijn in diverse kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van het gordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is comfortabel te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt ideaal gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319831