Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit – 200 x 220

119,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439319831 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Lichtdoorlatend – Top Down Bottom Up – Wit

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan mede niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof.

Dit plisségordijn bestaat uit een doorschijnende stof en zorgt voor een strakke look in je huis. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als beneden naar boven verleggen. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je beslotenheid. 

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat het plisségordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het moderne pasvorm van het gordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn genoeglijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439319831