Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – 120 x 180

124,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351992 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een verduisterende stof en zorgt voor een gemoedelijke uitstraling in je woonhuis. Dit verduisterende plisségordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit plisségordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als onder naar boven overplaatsen. Zo heb je de volle controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Daarnaast bevordert het verduisterende plisségordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het plisségordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele goedkoop bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte thuis houden, of in de zomer juist buiten!

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je huis in een handomdraai een gloednieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het plisségordijn in uiteenlopende kleuren leverbaar is! Door het hedendaagse vormgeving van het gordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het plisségordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439351992

Denk ook aan...

-19%
429,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-50%
29,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-42%
34,99

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen