Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet – 60 x 180

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439352128 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Antraciet

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een verduisterende stof en zorgt voor een huiselijke uitstraling in je woning. Dit verduisterende plisségordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit plisségordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds kostelijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als beneden naar boven verplaatsen. Zo heb je de volle controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Daarnaast bevordert het verduisterende plisségordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het plisségordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele goedkoop bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte binnen houden, of in de zomer betrouwbaar buiten!

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woonhuis voor je het weet een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral beweegelijk omdat het plisségordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van het gordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het plisségordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439352128