Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Wit – 100 x 180

109,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351985 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Wit

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een verduisterende stof en zorgt voor een intieme uitstraling in je woonhuis. Dit verduisterende plisségordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit plisségordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een prettig boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven overplaatsen. Zo heb je de complete controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Daarnaast bevordert het verduisterende plisségordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het plisségordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele voordelig bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte thuis houden, of in de zomer kostelijk buiten!

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordien het plisségordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse pasvorm van het gordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het plisségordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit twee optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439351985