Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Wit – 140 x 220

184,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439352081 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Wit

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een verduisterende stof en waakt voor een intieme look in je woonhuis. Dit verduisterende plisségordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit plisségordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een volslagen boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar onder als beneden naar boven verleggen. Zo heb je de complete controle over de gewenste lichtinval én je privacy. 

Daarnaast bevordert het verduisterende plisségordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het plisségordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele voordelig bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte in huis houden, of in de zomer betrouwbaar buiten!

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het plisségordijn in diverse kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse design van het gordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is simpelweg te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439352081