Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Wit – 60 x 180

154,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439352012 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Plisségordijn Verduisterend Dupli – Top Down Bottom Up – Wit

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Het zal je dan bovendien niet verbazen dat deze gordijnen bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Ook heeft dit plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou.

Dit plisségordijn bestaat uit een verduisterende stof en zorgt voor een aangename look in je huis. Dit verduisterende plisségordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit plisségordijn voor de meeste afzondering. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een volslagen boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. En dit is niet zomaar een plisségordijn; dit is een top-down-bottom-up versie. Dit houdt in dat het gordijn werkt als een accordeon. Je kunt dit gordijn zowel van boven naar beneden als beneden naar boven trabsporteren. Zo heb je de volledige controle over de gewenste lichtinval én je afzondering. 

Daarnaast bevordert het verduisterende plisségordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het plisségordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Dit plisségordijn heeft een duplistof. Dit houdt in dat de stof uit een dubbele goedkoop bestaat. Hierdoor heeft het gordijn een honingraatstructuur, zijn de optrekkoorden onzichtbaar én is hij geluiddempend. Daarnaast heeft het plisségordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het gordijn kan een deel van de warmte in huis houden, of in de zomer juist buiten!

Functioneel en modern; daar staat het plisségordijn voor. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral enig doordien het plisségordijn in allerlei kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze ontwerp van het gordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het plisségordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het plisségordijn gemakkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit 2 optrekkoorden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten. Het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Plisségordijn

Type raamdecoratie

Plisségordijn top down bottom up

EAN

8711439352012