Pocket Matras – Zanzibar – 80 x 200

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: c80a8830023a
Beschrijving

Pocket Matras – Zanzibar

Toe aan meer slaapcomfort, maar is je bed nog niet aan vervanging toe? Vervang je matras! Dit matras is ontworpen met hoge kwaliteit koudschuim en heeft een kern van 275 pocketveren per m²!

Pocketverenmatras

Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het belangrijkste kan worden geordend. Hoe meer veren per m2, hoe beter de support is. Dit matras heeft 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en onderga je de eersterangs support.

Koudschuim afdeklaag
Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, bijv. je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding volslagen blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal vocht op. Op de boven en onderzijde is een drie cm koudschuim afdeklaag aangebracht. 

Tijk
De tijk is gefabriceerd van 100% Viscose. Dit materiaal is ideaal voor publiek met allergieën. Omdat dit materiaal Anti-Allergisch is! Ideaal!

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

20 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Viscose

Materiaal kern

Pocketvering

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C