Pocket Matras – Zanzibar – 90 x 200

139,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: e325da1a3338
Beschrijving

Pocket Matras – Zanzibar

Toe aan meer slaapcomfort, maar is je bed nog niet aan vervanging toe? Vervang je matras! Dit matras is gemaakt met hoge klasse koudschuim en heeft een kern van 275 pocketveren per m²!

Pocketverenmatras

Het forse profijt van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het beste kan worden geordend. Hoe meer veren per mtwee, hoe leuker de support is. Dit matras heeft 275 veren per m2 en heeft om die reden een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning.

Koudschuim afdeklaag
Koudschuim is voornamelijk erg geliefd door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, bijv. je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend natheid op. Op de boven en onderzijde is een drie cm koudschuim afdeklaag aangebracht. 

Tijk
De tijk is gemaakt van 100% Viscose. Dit materiaal is perfect voor mensen met allergieën. Omdat dit equipage Anti-Allergisch is! Ideaal!

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

20 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Viscose

Materiaal kern

Pocketvering

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C

Denk ook aan...

-13%
699,00

2 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-28%
-56%
69,99

8 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-13%