Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Home Storage – Antraciet – 160 x 200

899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105661709JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Home Storage

Highlights boxspring Home Storage

Goedkoopste van Nederland
Met 840, 960 of 1080 liter opbergruimte

Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Heb je een klein appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt overgedragen met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo zeldzaam maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is lekker multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg moeiteloos; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een zeldzaam veermechanisme blijft de bovenkant extreem openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk onder andere aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed bovendien bekwaam maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm breed.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in kracht waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de brede rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer bekwaam vind voor jouw nachtrust We bieden immers 3 types toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, 8 cm complete dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een totale dikte van 8 cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe HR topper (8 cm kerndikte, 10 cm complete dikte)  – De HR topper is een koudschuim topper en heeft een totale dikte van 10 centimeter, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 centimeter kerndikte, 10 cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van tien centimeter, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

Het hoofdbord
Dit hoofdbord heeft luxueuze knopen en heeft een hedendaagse en luxueus uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de totale boxspring een knus effect.

Optioneel met bijpassend nachtkastje
Maak jouw aankoop volkomen afgeladen met één of twee bijpassende nachtkastjes! Dit nachtkastje is voorzien van twee briljant lades met een click-to-open functie, waardoor je geen handvaten nodig hebt om de lades te openen. De lengte hiervan is 58 x 65 x 35 cm (bxhxd).

Levering €49,99
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen potentieel tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur overgedragen. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras geschikt onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel genot van.

Montagekeuze (+ €50)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er bovendien nog eens voor kiezen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij dan allemaal voor je.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een fonkelnieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Niet van toepassing

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze klant

Topper hoogte

Afhankelijk van keuze

Topper tijk

Klimaatvezel

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

68 cm

EAN

8720105661709JA