Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Home Storage – Antraciet – 180 x 200

1.399,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105672545JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Home Storage

Highlights boxspring Home Storage

Goedkoopste van Nederland
Met 840, 960 of 1080 liter opbergruimte

Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Heb je een bondig appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt bezorgd met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo ontzettend maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is heerlijk multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg gemakkelijk; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een exceptioneel veermechanisme blijft de bovenzijde maximaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief hanteer en zo heb jij voor je het weet een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed bovendien geschikt maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm breed.

Het matras
Het matras is gecreëerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en betrouwbaar buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim.

De topper
Het is aan jou de beslissing welke topper je meer goed vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk drie types toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, acht cm volledige dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een complete dikte van acht cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe HR topper (8 cm kerndikte, tien cm totale dikte)  – De HR topper is een koudschuim topper en heeft een totale dikte van 10 cm, keurige ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien centimeter totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een absolute dikte van 10 cm, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

Het hoofdbord
Dit hoofdbord heeft luxueuze knopen en heeft een hedendaagse en prachtige uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de totale boxspring een knus effect.

Optioneel met bijpassend nachtkastje
Maak jouw aankoop volkomen compleet met één of twee begeleidende nachtkastjes! Dit nachtkastje is voorzien van twee luxueuze lades met een click-to-open functie, waardoor je geen handvaten nodig hebt om de lades te openen. De grootte hiervan is 58 x 65 x 35 centimeter (bxhxd).

Levering €49,99
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur geleverd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur onder afgeleverd.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien amusement van.

Montagekeuze (+ €50)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er bovendien nog eens voor beslissen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te slepen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij dan allemaal voor je.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet buitengewoon vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Niet van toepassing

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze klant

Topper hoogte

Afhankelijk van keuze

Topper tijk

Klimaatvezel

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

68 cm

EAN

8720105672545JA