Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Plane – Antraciet – 160 x 200

849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105664021JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Plane

Highlights Boxspring Plane

Goedkoopste van Nederland
Met 840, 960 of 1080 liter opbergruimte

Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras

Heb je een bondig appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet excentriek vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en/of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt gebracht met twee vlakke luxe boxen van 30 centimeter hoog. En wat deze boxen zo exceptioneel maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is heerlijk multifunctioneel.

Het openen van de opbergruimte gaat erg eenvoudig; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een exceptioneel veermechanisme blijft de bovenkant volslagen openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief bedien en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 120 centimeter. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bekwaam maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 cm divers.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig comfortschuim.

De topper
Het is aan jou de beslissing welke topper je meer bekwaam vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk 3 types toppers aan bij deze boxspring:

  1. Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht cm absolute dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een maximale dikte van acht cm, ventileert geschikt, is niet te zacht of te stevig 
  2. Luxe HR topper (8 cm kerndikte, tien cm gehele dikte) – De HR topper is een koudschuim topper en heeft een totale dikte van 10 centimeter, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
  3. Luxe NASA Traagschuimtopper (8 centimeter kerndikte, tien cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een volle dikte van tien cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is vlak met een prachtige bies. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de volle boxspring een knus effect. 

Levering + €49,99
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur geleverd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang potentieel plezier van.

Montagekeuze + €50,-
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er ook nog eens voor kiezen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij dan allemaal voor je.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze klant

Topper hoogte

Afhankelijk van keuze

Topper tijk

Klimaatvezel

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

68 cm

EAN

8720105664021JA

Denk ook aan...

-50%
279,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-20%