Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Plane – Antraciet – 160 x 200

999,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105664205 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Plane

Highlights boxspring Plane

Goedkoopste van Nederland
Met 840, 960 of 1080 liter opbergruimte

Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras

Heb je een kort appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo buitengewoon maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is lekker multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg handig; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een zeldzaam veermechanisme blijft de bovenkant maximaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief bedien en zo heb jij voor je er erg in hebt een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk onder andere aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 120 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook goed maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en prima buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim.

De topper
Het is aan jou de selectie welke topper je meer bruikbaar vind voor jouw nachtrust We bieden immers drie species toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, acht cm totale dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een volledige dikte van 8 cm, ventileert goed, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe HR topper (8 cm kerndikte, tien cm volle dikte)  – De HR topper is een koudschuim topper en heeft een volle dikte van 10 cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
drie – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm volle dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van tien cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is vlak met een prachtige bies. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de gehele boxspring een knus effect. 

Levering €49,99
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur bezorgd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras fijn onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel lol van.

Montagekeuze (+€50,-)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er tevens nog eens voor beslissen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit doen wij dan allemaal voor je.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de mooie match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze klant

Topper hoogte

Afhankelijk van keuze

Topper tijk

Klimaatvezel

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

68 cm

EAN

8720105664205