Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Slim Storage – Antraciet – 140 x 200

899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105668456JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Slim Storage

 
Highlights boxspring Slim Storage

Goedkoopste van Nederland
Met 840, 960 of 1080 liter opbergruimte

Ideale support door het 7-zone pocketvering matras

Heb je een klein appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. Wat deze boxen zo eigenaardig maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is door de opbergruimte multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg comfortabel; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenzijde optimaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief hanteer en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk zoals aan je beddengoed, kleding of schoenencollectie. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bruikbaar maakt voor plaatsen waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm breed.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de vele veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim betrouwbaar ademt.

De topper
Het is aan jou de optie welke topper je meer goed vind voor jouw nachtrust We bieden immers 3 soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, 8 centimeter totale dikte) – De normaal comfortschuim topper heeft een volle dikte van acht centimeter, ventileert extreem, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe HR topper (8 cm kerndikte, 10 centimeter gehele dikte)  – De HR topper is een koudschuim topper en heeft een complete dikte van tien centimeter, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien cm complete dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een volle dikte van 10 cm, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is vlak, afgerond met een bies en heeft een hedendaagse en prachtig uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de maximale boxspring een knus effect. 

Levering €49,99
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur geleverd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Onderhoud
Om zo lang soms van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Montagekeuze (+€50,-)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er tevens nog eens voor selecteren om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te halen. Dit doen wij dan allemaal voor je.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.


Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze klant

Topper hoogte

Afhankelijk van keuze

Topper tijk

Klimaatvezel

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

68 cm

EAN

8720105668456JA