Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Slim Storage – Antraciet – 140 x 200

1.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105668456JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Slim Storage

Heb je een bondig appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet exceptioneel vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de volmaakte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. Wat deze boxen zo zeldzaam maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is door de opbergruimte multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg probleemloos; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant ultiem openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief utiliseer en zo heb jij voor je er erg in hebt een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk zoals aan je beddengoed, kleding of schoenencollectie. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook prima maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en vijf cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim fijn ademt.

De topper
Het is aan jou de keus welke topper je meer bekwaam vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, 8 cm complete dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een gehele dikte van acht cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe HR topper (8 cm kerndikte, tien centimeter volle dikte)  – De HR topper is een koudschuim topper en heeft een totale dikte van tien cm, uitstekende ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
drie – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een complete dikte van tien cm, knappe ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is vlak, afgerond met een bies en heeft een hedendaagse en luxueuze uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de maximale boxspring een knus effect. 

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien lol van.

Levering
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur bezorgd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Montagekeuze (+ €50)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er mede nog eens voor bepalen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te halen. Dit doen wij dan allemaal voor je.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

Afhankelijk van keuze

Topper tijk

Klimaatvezel

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

68 cm

EAN

8720105668456JA