Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Unit – Antraciet – 140 x 200

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105612497 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte – Unit

Highlights boxspring Unit

Goedkoopste van Nederland
Met 650, 770 of 1000 liter opbergruimte

Inclusief 6cm dikke HR koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras

Heb je een kort appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

Comfort boxen en opbergruimte
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke comfort boxen van 25 cm hoog. Wat deze boxen zo ontzettend maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaliter is dit loze ruimte, maar deze boxspring is door de opbergruimte multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg moeiteloos; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenzijde volslagen openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief bedien en zo heb jij voor je er erg in hebt een zee van ruimte waarin je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding of je schoenencollectie. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 60 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 centimeter. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede kostelijk maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De kunststof pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm verschillend.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim.

De topper
Deze topper is ontwikkeld van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een vier cm koudschuim kern en heeft een complete hoogte van zes cm. De topper bedekt het volle bed. De topper zorgt voor een fantastisch ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord heeft een modieuze en luxueus virtuositeit. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de gehele boxspring een knus effect.

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden doorgaans overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€49,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een bondige aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras geschikt onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Voorwaarden
De wettelijke retourtermijn is veertien dagen na afleverdatum van het artikel.
In verband met hygiëne kunnen uitsluitend ”onbeslapen” producten retour.
De 2-jarige garantietermijn begin op de dag van de bezorging.
De garantie geldt exclusief bij product technische mankementen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

EAN

8720105612497