Rolgordijn Draaikiepraam Transparant – Antraciet

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439351077 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Draaikiepraam Transparant – Antraciet

Een transparant rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval wenst. Dit rolgordijn is speciaal bekwaam voor draaikiepramen.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en schept een authentieke virtuositeit in je huis. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar ook de doorkijk. Op deze manier heb je wel iets voor je raam, maar wordt er mede genoeg licht doorgelaten. De samenhang tussen binnen en buiten blijft op deze aanpak maximaal.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je huis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral verfrissend omdat het rolgordijn in vele kleuren verkrijgbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructie. De bediening bestaat uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Het rolgordijn kan ogenblikkelijk op het draaikiepraam bevestigd worden door de meegeleverde kunststof klemsteunen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn draaikiepraam

EAN

8711439351077