Rolgordijn Draaikiepraam Transparant – Licht Grijs

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439350919 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Draaikiepraam Transparant – Licht Grijs

Een transparant rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval wenst. Dit rolgordijn is speciaal bruikbaar voor draaikiepramen.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en creëert een orginele look in je woning. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar ook de doorkijk. Op deze manier heb je wel iets voor je raam, maar wordt er mede voldoende licht doorgelaten. De samenhang tussen binnen en buiten blijft op deze methode optimaal.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het nieuwerwetse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt volmaakt overgedragen met montagemateriaal- en instructie. De bediening bestaat uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Het rolgordijn kan onmiddelijk op het draaikiepraam geplaatst worden door de meegeleverde kunststof klemsteunen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn draaikiepraam

EAN

8711439350919