Rolgordijn Draaikiepraam Transparant – Wit

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439350766 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Draaikiepraam Transparant – Wit

Een transparant rolgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je veel lichtinval wenst. Dit rolgordijn is speciaal goed voor draaikiepramen.

Dit rolgordijn bestaat uit een transparante stof en verwezenlijkt een natuurlijke look in je huis. De stof filtert niet alleen de lichtinval, maar ook de doorkijk. Op deze methode heb je wel iets voor je raam, maar wordt er ook veel licht doorgelaten. De samenhang tussen binnen en buiten blijft op deze manier optimaal.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woning voor je het weet een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructie. De bediening bestaat uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Het rolgordijn kan ogenblikkelijk op het draaikiepraam bevestigd worden door de meegeleverde kunststof klemsteunen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn draaikiepraam

EAN

8711439350766