Rolgordijn Draaikiepraam Verduisterend – Muisgrijs – Grijs

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349227 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Draaikiepraam Verduisterend – Muisgrijs

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je volle privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren. Dit rolgordijn is speciaal juist voor draaikiepramen.

Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en produceert een gezellige look in je woonhuis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit rolgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds excentriek genieten van een kop thee en een volslagen boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een fonkelnieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt vol gebracht met montagemateriaal- en instructie. De bediening bestaat uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Het rolgordijn kan direct op het draaikiepraam gemonteerd worden door de meegeleverde kunststof klemsteunen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn draaikiepraam

EAN

8711439349227