Rolgordijn Lichtdoorlatend – Antraciet – 180 x 250

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309405 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Antraciet

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je geniet lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een orginele look in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonruimte.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis voor je het weet een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het trendy design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt vol gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig weetje: het artikel wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309405