Rolgordijn Lichtdoorlatend – Antraciet – 210 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309368 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Antraciet

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en produceert een zuivere look in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar bovendien niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in allerlei kleuren leverbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is makkelijk te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn handig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk feitje: het artikel wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309368