Rolgordijn Lichtdoorlatend – Antraciet – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309351 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Antraciet

Een doorzichtig rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je geniet lichtinval- en beslotenheid wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en verwezenlijkt een zuivere look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je huis in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in diverse kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309351