Rolgordijn Lichtdoorlatend – Antraciet – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309207 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend

Een doorschijnend rolgordijn is uitstekend om in ruimtes op te hangen waar je geniet lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke uitstraling in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het moderne design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is handig te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volledig geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een functioneel weetje: het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309207