Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige – 150 x 190

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304004 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en beslotenheid wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en creëert een natuurlijke look in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis voor je er erg in hebt een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren leverbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt helemaal bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304004