Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige – 180 x 250

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304035 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en produceert een natuurlijke look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het trendy ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn handig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304035