Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige – 210 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304042 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een orginele virtuositeit in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning voor je er erg in hebt een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze pasvorm van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een makkelijk feitje: het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304042